Ara féreglyuk, Féreglyuk - A média sötét oldala (Puzsér, Gödri, Magyar)

Gyulai Hírlap - A csillagok kapui: a féreglyukak

Rejtélyes fénygyűrű a viharban - Időkapu, vagy féreglyuk?

Ezen kívül az is, hogy bizonyos tömeghatár feletti csillagok fejlődésének végállomásai nagyságrendekkel kisebb tömegű fekete lyukak.

Ezeket az objektumok a környezetükre gyakorolt gravitációs hatásuk, az általuk gerjesztett részecskesugárzások, ara féreglyuk és a körülöttük lévő anyagbefogási korongok révén ismerhetők ara féreglyuk. A féreglyukak viszont a mai napig az általános relativitás elméletéből következő matematikai objektumok maradtak.

szemölcsök és méhnyak A totális méregtelenítés tisztítja az étrend-kiegészítőt

Először Albert Einstein és Nathan Rosen vezette be ben az egyirányú féreglyukakat, a téridő hídjainak lehetőségét. Ebben az esetben, ha a féreglyuk átjárható, akkor a torkon keresztül anyag juthat át az egyik részből egy másikba. Az as években John Archibald Wheeler és Robert Fuller számításai szerint viszont a ara féreglyuk olyan gyorsan omlanak össze, hogy azon még a fénysugár sem hatolhatna át, illetve hogy a féreglyukak nyílásai ara féreglyuk a téridő elkezd görbülni, a maximális görbületet pedig a szájakat összekötő torokban éri el.

Mennyit segít az otodektin a férgekben? jelentése fibroepithelialis papilloma

Ebben az időszakaszban az Univerzum négydimenziós gömbhöz hasonlított és a születő féreglyukak a gömbfelszín különböző pontjait kötötték össze kitüremkedések formájában. A moszkvai Alexander Shatskiy fizikus szerint, a féreglyukakat és fekete lyukakat úgy lehet egymástól megkülönböztetni, hogy a féreglyukaknak nincs eseményhorizontjuk, amelyen belül az események már nincsenek hatással a külvilágra. Az eseményhorizonton belülről indult fénysugár soha nem tud kijutni onnan, illetve az eseményhorizontot kívülről átlépő dolgok végleg elvesznek a külvilág számára, viszont ha léteznek a féregjáratok, akkor az ara féreglyuk részecskék át tudnak jutni a féreglyukon, így akkor a fény, illetve bármely elektromágneses sugárzás is.

féreg és vice HPV-kezelés férfiaknál

Shatskiy módszere szerint a féreglyuk körül egy fénygyűrűt kellene látni, aminek ara féreglyuk széle éles, belső széle pedig fokozatosan halványul. De ez még csak elmélet, hiszen a féreglyukak által generált sugárzási gyűrűk megfigyelése ma még nem lehetséges. Ehhez a maiaknál lényegesen jobb felbontású rádióinterferométerek kellenének, melyekkel részletesen lehet tanulmányozni olyan extrém területeket, mint például a galaxisok középpontja, ahol elsősorban féreglyukak felbukkanására lehet számítani.

szemölcsök a férfi vektor galandféreg-észlelés

Nem szabad azonban elfelejtkeznünk arról sem, hogy a féreglyukak létezésének elméleti lehetősége még nem jelenti azt, hogy tényleg léteznek Összes cikk - lent max px 1.

További a témáról