Csipet észlelés.

Projektnapok a Csodák Palotájában ovisoknak Projektnapjaink jó alkalmat szolgáltatnak arra, hogy a gyermekek játékosan tanuljanak.

csipet észlelés

Mit rejt a fagy birodalma, mitől lesznek színesek a lángok? Mit rejt a tejesdoboz, mitől cikáznak a villámok?

Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatnak választ projektnapjainkon ovis és alsós látogatóink. Projektnapjainkban a kísérletbemutatóinkat, laborfoglalkozásainkat és interaktív óráinkat ötvözzük az ovisoknak egy Csopa Hős segítségével, az alsósoknak egy varázslatos, játékos tanulást lehetővé tevő nap keretében.

csipet észlelés

Projektnapunkhoz Körmozi vetítés ajándékba! Bővebb információ és jelentkezés itt!

csipet észlelés

Foglalás menete: A foglaló rendszerünkben a Csopa belépőjegy megváltása után láthatják a szabad, még foglalható előadás és laborfoglalkozás időpontjainkat arra a napra, amikor Önök érkeznek. Amely időpontunkra még egyáltalán nincs foglalás, ott előadás és labor esetében Önök tudnak csipet észlelés választani a gyerekek számára a lentiek közül.

csipet észlelés

Az előadás, labor végén a gyerekek nyugodtan feltehetik a kérdéseiket az előadónknak. Töltsenek egy szuper napot a Csopában!

Milyen tünetekre figyeljen? Csipet észlelés. Van egy jó időjárás képed? Bár valószínűleg mindenki szenvedett már el csípéseket, és nagyobb komplikációk nélkül túl is jutott az incidensen, a gyors gyógyulás érdekében hasznos, ha a leggyakrabban előforduló csípéseket fel tudjuk ismerni.

További a témáról