Féreg rágótabletta.

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

béltisztító méregtelenítő étrend vastagbélrák széklet táska

A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Az általános munkavédelmi óvórendszabályokat kell betartani!

Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét. Prazikvantel, pirantel-embonát vagy fenbendaml iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést. Az állatokat a tabletta beadása után 24 óráig javasolt zárt helyen tartani, és az ürített bélsarat, férgeket, féregízeket, petéket megsemmisíteni.

osztályú platyhelminthes gyomorrák fiatal betegek

Javasolt az állat környezetét gyakran takarítani és fertőtleníteni, féreg rágótabletta alaposan kezet mosni. A kezelést követő napokban a gyerekeket távol kell tartani a kutyáktól.

Féreg rágótabletta Milyen paraziták élhetnek a beleinkben és milyen panaszokat okozhatnak? Féregtelenítés Visszataszító gondolat, hogy mozgó élőlények féreg rágótabletta bennünk, így mihamarabb és a leghatékonyabban szeretnénk szabadulni tőlük!

A célállat-tolerancia vizsgálatok során a tanulmányozott klinikai, hematológiai, illetve biokémiai paraméterek egyike sem mutatott szignifikáns változást még ötszörös túladagolás esetén sem. Mellékhatások a klinikai vizsgálatok során sem mutatkoztak.

sejtes papilloma A nőknél a genitális szemölcsök átterjednek a férfiakra

Hasonlóképpen nem használható együtt szerves foszforsavészterekkel és dietilkarbamazinnal. A pirantelhez hasonló hatásmechanizmus és toxikológiai sajátosságok miatt kerülni kell a készítmény morantellel és levamizollal való együttes használatát.

vérszegénység normális vasszint mellett a legmegbízhatóbb gyógymód a férgek ellen

Kölykök és kistestű féreg rágótabletta.

További a témáról