Jamaica kert

jamaica kert

Itt van a legnagyobb természetes lagúna a szigeten, ami rengeteg palackorrú delfinnek ad otthont. Még arra is van lehetőség, hogy együtt ússz a barátságos állatokkal.

jamaica kert

Ha pedig ezzel végeztél, akkor a dombtetőn található Shaw Parkot is érdemes meglátogatni, ahol egy egzotikus botanikus kert kap helyet. Jamaika fővárosa, Kingston is előkelő helyen szerepel a listán.

jamaica kert

Bár a legtöbb ember nem azért látogatja meg, mert a helyi építészet érdekli, hanem mert Bob Marley a városban lakott és itt rendezte be a stúdióját, ami mára múzeumként várják az érdeklődő látogatókat. A másik itteni úti cél a Port Royal múzeuma is lehet, ami Jamaica korábbi fővárosának állít emléket, jamaica kert egy földrengés ben a földdel tett egyelővé.

jamaica kert

A Discovery Bay jamaica kert sűrű, jamaica parazita és jatrech barlangrendszer Jamaika alatt, aminek a legérdekesebb része egy apró, föld alatt tó.

Régebben a szökött rabszolgák menekültek ezen járatok segítségével, manapság pedig a turisták ezrei árasztják el minden nap.

Jamaica kert

Travelling to Jamaica during Pandemic! Toronto to Kingston to Ras Kitchen Az irányító a hajó elején áll, miközben te az úti társaddal figyelheted a mellettetek elhaladó ezernyi különlegességet és a gyapotültetvényeket.

jamaica kert

Utazási Tipp. Olvassa el is.

jamaica kert

További a témáról