Prosztatarák uc

prosztatarák uc

helmintox és szoptatás

Ezt támasztja alá az a vizsgálati eredmény prosztatarák uc, melyet a ös ASCO-n, azaz Amerika legnagyobb onkológus konferenciáján mutattak be, több mint negyvenezer 40 év feletti férfi, több mint 20 éven át tartó nyomon-követése alapján. Stacey Kenfield SCD University of California, San Francisco és a csapata jutott erre a következtetésre a 20 éves kutatási eredményeik összegzése során.

hpv rák uk

Prosztatarák uc és munkatársai, a Journal of the National Cancer Institute kutatói két nagy amerikai tanulmány adatait elemezték ki: I. A kutatásban részt vevők életmódbeli szokásait vizsgálták étkezési szokások, dohányzás, mozgás, BMI stb. Hogy csökkentsék a hibát, kizárták azokat a résztvevőket a prosztatarák uc, akiknél 4 éven belül prosztatarákot diagnosztizáltak.

cryptosporidium giardia ivóvízkezelés

Milyen vizsgálati eredmény született? Chan, SCD urológus. Ezek életmódbeli tényezők beiktatásával egyúttal csökkenteni lehet nem csak a prosztatarák, hanem a cukorbetegség és a szívbetegség kialakulásának rizikóját is.

lemez modell típusa

Összefoglalva tehát elmondhatjuk, hogy 60 éves kor után jelentkező prosztatarák kialakulását hat életmódbeli változtatással tudjuk leginkább csökkenteni: 1.

További a témáról