Szélessávú fejlesztés

Több százezer magyar háztartásban lesz még szélessávú internet egy új EU-pályázattal

aschelminthes karakter

Szélessávú fejlesztések előkészítéséhez és végrehajtásához kapcsolódó feladatok ellátása Projekt azonosító száma: GINOP A SZIP keretében megépülő hálózatok szakszerűségét, elvárt minőségét, jogszabályi feltételeknek való megfelelését biztosító felügyelőmérnöki humánhálózat kiépítése és szélessávú fejlesztés.

A KKP projektben a SZIP keretében kiírt szélessáv pályázatokhoz kapcsolódóan, de attól független tevékenységként, állam megbízásából eljáró felügyelő mérnökök FEM felülvizsgálják a szélessávú fejlesztés és a kivitelezési munkákat a fejlesztési beruházás műszaki jellemzőire, eljárásaira és megvalósítására vonatkozóan.

A projekt keretében az állam megbízásából eljáró felügyelő mérnökök FEM tervszerűen ellenőrzik a szélessávú hálózat pályázati nyerteseinek, és az önerős fejlesztéseket megvalósító szolgáltatóknak, valamint szükség esetén az állami NGA szolgáltató kiviteli tervezési és kivitelezési tevékenységét.

vakcinák a nemi szemölcsök ellen

Az ellenőrzések szélessávú fejlesztés pályázatban, valamint a támogatási szerződésben, a szolgáltatók által vállalt lefedettség és technológiai megvalósítás magas szintű hálózati és szolgáltatási minőségére, a támogatási összeg hatékony felhasználására, és a határidők betartására fognak fókuszálni.

A KIFÜ mint Projektgazda gondoskodik a felügyelő mérnökök kiválasztásáról, felkészítéséről, szükség szerinti képzéséről, valamint az egyes pályázati szakaszoknak megfelelő ütemben elkészítendő munkatervekről, és azok teljesítéséről, adminisztrációjáról.

papillómák eltávolítása az arcon nitrogénnel

A projekt felhasználja a HTMR projektben megvalósított rendszer IT támogató képességeit, folyamat - menedzsment és riportozási lehetőségeit. Levelezési szélessávú fejlesztés Budapest, Váci út

papilloma felső fedele icd 10

További a témáról